DANMARKS KORDEGNEFORENINGS PERSONDATAPOLITIK BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Vi har opdateret vores privatlivspolitik. Privatlivspolitikken træder i kraft d. 25. maj 2018. I den nye privatlivspolitik fremgår det tydeligt hvilke personoplysninger vi indsamler, hvorfor de indsamles og i hvor lang tid de opbevares. Ligeledes kan du i privatlivspolitikken læse mere om dine rettigheder, hvordan du gør indsigelse eller hvordan du søger indsigt i dine personoplysninger. Danmarks Kordegneforening behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
 
FORMÅL FOR INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER
Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer.
Indsamling af personoplysninger i Danmarks Kordegneforening sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til foreningens aktiviteter eller til nyhedsbreve. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til det.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger i det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse så vi kan levere de ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller tilmelding til et af Danmarks Kordegneforenings kurser og arrangementer.
Ved tilmelding til et kursus eller arrangement giver du samtykke til, at dine personoplysninger bliver behandlet af de dataansvarlige, og at oplysningerne kan videregives til kursuslederen.

 
DANMARKS KORDEGNEFORENINGS DATAANSVARLIGE
Den dataansvarlige er Danmarks Kordegneforenings Bestyrelse, Worsaaesgade 10, 7100 Vejle. Den dataansvarlige er ansvarlig for at personoplysninger behandles og opbevares på forsvarlig vis.

AFTALER MED DATABEHANDLERE
Danmarks Kordegneforening har databehandleraftaler med følgende virksomheder, der professionelt og i henhold til Databeskyttelsesforordningen behandler og opbevarer personlige oplysninger på Danmarks Kordegneforenings vegne:

  • Church Desk (vedrørende hjemmeside, kalender, nyhedsbreve og tilmeldingssystem)
  • Brandsoft (vedrørende medlemskartotek og regnskab)
  • Dataløn (vedrørende betaling af løn til ansatte og honorarer til bestyrelsesmedlemmer og undervisere.
  • Jysk IT support (vedrørende levering af hosting, fjernbackup, drift, vedligeholdelse og support af IT-infrastruktur
  • Facebook
  • One.com
  • Skybrud


SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 
ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER
Danmarks Kordegneforening er ansvarlig for behandlingen af persondata. Du kan altid ændre i dine oplysninger eller framelde dig vores nyhedsbrev eller anden kommunikationsformer f.eks. invitationer til vores arrangementer.
Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig samt hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på dk@kordegn.dk Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: dk@kordegn.dk  

Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
 
ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE
Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 25.05.2018